Wijn is gebotteld geluk – een wijnreis met smaak, cultuur en etiquette

Seizoenafsluiting 5 juli 2022

Wijn is gebotteld geluk. Een gastvrij onthaal bij EVON

Afgelopen dinsdag mocht ik mijn passie voor wijn, wijncultuur en etiquette delen met de
dames van EVON tijdens de jaarlijkse zomer afsluiting.Ā Ik nam de dames mee op wijnreis langs de oude wijngaarden van Europa; waarbij we deĀ smaak van wijn, de cultuur rondom wijn maken en de beleving van het proeven kleur enĀ inhoud hebben gegeven. Daarnaast hebben we de kennis over etiquette met nameĀ tafeletiquette en wijnetiquette opgepoetst.

Ā 

Het was mijn eerste kennismaking met deze ondernemersclub en het is prima bevallen. De sfeer onderling is goed. Men had aandacht voor elkaar, wetenswaardigheden werden uitgewisseld en er was sprake van goede gesprekken zowel zakelijk (inhoudelijk) als privƩ en daar was ook alle ruimte voor.

Ik had het gevoel dat er veel respect was voor elkaar. Wat ik persoonlijk belangrijk vind is datĀ je je binnen een netwerkclub ook thuis moet voelen. Je moet je welkom voelen.Ā Dat was zeker het geval, ik kreeg ook de indruk dat men elkaar vertrouwde en zich veilig,Ā geborgen voelde. Er werd geluisterd naar elkaar en er was veel interactie, heel leuk dat teĀ zien.

Humor is ook een van de ingrediĆ«nten van een succesvolle club en ook dat heb ik nietĀ gemist. Uiteraard is dit slechts allemaal een korte impressie van mij.

Alles draait om aandacht en als deze avond een beeld geeft van de overige vergaderingenĀ dan zou dit een club mensen zijn die elkaar kunnen aanvullen; in hun kracht kunnen zettenĀ 

Een mooi voorbeeld van vrouwen die kunnen bouwen.

Ā 

Mea Gerrits

Hospitality Advice

Deel online:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

EĆ©n reactie

  1. Evon schreef:

    wat een super mooi stuk over Evon het raakt zeker de kern van wat we zijn en wat we voor andere zakelijke onderneemsters kunnen betekenen.

Geef een antwoord

On Key

Related Posts