Wijn is gebotteld geluk – een wijnreis met smaak, cultuur en etiquette

Seizoenafsluiting 5 juli 2022

Wijn is gebotteld geluk. Een gastvrij onthaal bij EVON

Afgelopen dinsdag mocht ik mijn passie voor wijn, wijncultuur en etiquette delen met de
dames van EVON tijdens de jaarlijkse zomer afsluiting. Ik nam de dames mee op wijnreis langs de oude wijngaarden van Europa; waarbij we de smaak van wijn, de cultuur rondom wijn maken en de beleving van het proeven kleur en inhoud hebben gegeven. Daarnaast hebben we de kennis over etiquette met name tafeletiquette en wijnetiquette opgepoetst.

Het was mijn eerste kennismaking met deze ondernemersclub en het is prima bevallen. De sfeer onderling is goed. Men had aandacht voor elkaar, wetenswaardigheden werden uitgewisseld en er was sprake van goede gesprekken zowel zakelijk (inhoudelijk) als privé en daar was ook alle ruimte voor.

Ik had het gevoel dat er veel respect was voor elkaar. Wat ik persoonlijk belangrijk vind is dat je je binnen een netwerkclub ook thuis moet voelen. Je moet je welkom voelen. Dat was zeker het geval, ik kreeg ook de indruk dat men elkaar vertrouwde en zich veilig, geborgen voelde. Er werd geluisterd naar elkaar en er was veel interactie, heel leuk dat te zien.

Humor is ook een van de ingrediënten van een succesvolle club en ook dat heb ik niet gemist. Uiteraard is dit slechts allemaal een korte impressie van mij.

Alles draait om aandacht en als deze avond een beeld geeft van de overige vergaderingen dan zou dit een club mensen zijn die elkaar kunnen aanvullen; in hun kracht kunnen zetten

Een mooi voorbeeld van vrouwen die kunnen bouwen.

Mea Gerrits

Hospitality Advice

Deel online:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Eén reactie

  1. wat een super mooi stuk over Evon het raakt zeker de kern van wat we zijn en wat we voor andere zakelijke onderneemsters kunnen betekenen.

On Key

Related Posts

Evon praat met Urschi Koetje

Deze keer gaat Gonnie in gesprek met Urschi Koetje. Een heerlijk gesprek over jubilea, stoere keuzes en door het gaatje gaan. Hoe dan!!

Bijeenkomst met Lucinda Douglas

Ruim een jaar geleden ontmoette ik Lucinda Douglas voor een kennismakinggesprek met haar, met als doel mee te schrijven in haar boek Lefwijf 3 Eerlijk