Bijeenkomst met Lucinda Douglas

20220907_181355 eten 07 sept

Ruim een jaar geleden ontmoette ik Lucinda Douglas voor een kennismakinggesprek met haar, met als doel mee te schrijven in haar boek Lefwijf 3

Eerlijk gezegd had ik mijn bedenkingen, waarom zou ik mijn verhaal vertellen. Maar Lucinda verstaat de kunst om voor zoiets “out of the Box” te gaan denken en gewoon doen, want ook ik was/ben in haar ogen EEN LEFWIJF.

Tijdens dat geanimeerde gesprek dacht ik meteen aan Evon, deze inspirerende dame moet komen spreken bij Evon. Ondanks haar behoorlijk volle agenda, heb ik haar kunnen vastleggen voor woensdag 7 september in het theater gebouw Vathorst Kamers.

Door haar bekendheid heeft Evon ook een paar externe belangstellenden gekregen voor die avond.

Voorafgaand aan de presentatie was er een heerlijke Indische maaltijd en dan begint het netwerken al te lopen. Iedereen had wel een praatje met deze en gene.

Het was de bedoeling dat Lucinda ons zou uitleggen hoe je je zichtbaar kunt maken en hoe je trots mag zijn op je bedrijf.

In plaats daarvan vertelde zij vol vuur, hoe zij te werk is gegaan en dat was een aaneenschakeling van toevallig iets op je weg krijgen of gewoon durven en doen.

Ter plekke werd Hanneke den Broeder spontaan lid van onze vereniging en wist zij een boek van Lucinda te kopen.

Ik heb genoten en hoop dat Lucinda nog een keertje langskomt

Ineke

Deel online:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Eén reactie

On Key

Related Posts

Evon praat met Urschi Koetje

Deze keer gaat Gonnie in gesprek met Urschi Koetje. Een heerlijk gesprek over jubilea, stoere keuzes en door het gaatje gaan. Hoe dan!!

Bijeenkomst met Lucinda Douglas

Ruim een jaar geleden ontmoette ik Lucinda Douglas voor een kennismakinggesprek met haar, met als doel mee te schrijven in haar boek Lefwijf 3 Eerlijk