Eemlands Vrouwen Netwerk (EVON)

Vrouwen, ondernemen, inspireren, open, eerlijk, elkaar helpen, respecteren, gezellig, lekker eten en elkaar versterken. Dit zijn woorden die horen bij ons netwerk. Met tussen de 30 en 40 vrouwelijke ondernemers. Ons doel is vrouwelijk ondernemerschap stimuleren en zichtbaar maken! We zijn inspirerend, toegankelijk en zakelijk. We geloven dat wij elkaar als vrouwelijke ondernemers kunnen versterken, er is ruimte voor iedereen!

Toegankelijk

Ons doel is je te inspireren. Dat doen we door het organiseren van toffe bijeenkomsten met inspirerende sprekers en door zelf te laten zien en delen hoe wij als ondernemers onze business runnen. We zoeken actief de samenwerking met andere netwerken in de regio om elkaar nog meer te versterken.

Inspirerend

Iedereen is welkom bij ons, het kan dus heel goed zijn dat je vakgenoten tegenkomt. We vinden openheid en eerlijkheid naar elkaar toe belangrijk. Wat wil je leren, waar loop je tegen aan. Door hierover open het gesprek aan te gaan kunnen we elkaar versterken en helpen te ontwikkelen als professioneel, in je vakgebied, je business en ook als mens! Voor elke bijeenkomst eten we samen. Dit is elke keer weer een goed moment om te netwerken!

Zakelijk

Natuurlijk helpen we elkaar op op zakelijk vlak. We hebben verschillende expertises in huis om je te helpen met je business en zijn ook nieuwsgierig naar elkaars product. Waar doe je en wat kan ik daarin voor jou betekenen is de basishouding binnen onze club.

PHOTO-2023-01-26-08-43-36 (1)
Voor vrouwelijke ondernemers die willen inspireren en leren. Gewoon omdat samen leuker is dan alleen.

LID WORDEN

Super leuk dat je overweegt lid te worden. Dat is de manier om je business en jezelf te laten groeien!

Hoe werkt het?

Ons lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Je investering is 195,- per jaar en daarvoor kun je aanhaken bij al onze bijeenkomsten.

Je kunt overigens in de loop van het jaar aanhaken. Dan betaal je naar rato!

We hebben regelmatig de mogelijkheid om voor een bijeenkomst samen te eten. Een heerlijke manier om lekker te eten en elkaar wat beter te leren kennen. De investering daarvan is 30,00 per keer.

Ben jij klaar met altijd alleen te ondernemen en op zoek naar expertise, inspiratie, plezier en verbinding?

Voel je welkom!

Kennis maken?

Wil je ons eerst wat beter kleren kennen? Dat kan!

Kom dan langs op onze eerst volgende bijeenkomst. Dan kunnen we elkaar leren kennen. Je bent van harte welkom!

Wil je eerst een kopje koffie drinken met iemand uit het netwerk, dat kan ook.

Neem contact met ons op en dan spreken we elkaar!

ERVARINGEN

NIEUWS