De wond is interessanter dan de pleister!

Kopie van Ontwerp canva blog of podcast

Vandaag werden we bijgepraat door Janneke van de Heugte over hoe je jezelf ‘Vaker In De Media’ (VIDM) kunt laten zien.

Het is veel gemakkelijker dan je zou verwachten. Reageer bijvoorbeeld op een artikel in de krant of een tijdschrift dat je aanspreekt. Stuur een mailtje naar de redactie en vertel wat je van het artikel vond en hoe je daar zelf op kunt aanhaken met jouw kijk op het onderwerp en je eigen expertise.

Durf jezelf te laten zien!

Wat ik zelf een eyeopener vond was de pleister over de wond. Bij Repairing Balance, de organisatie waar ik nauw me samenwerk, gaan ze er vooral prat op dat de coachingsmethode al meer dan 25 jaar succesvol is. De pleister dus. Het is beter om naar de oorzaak van de pijn te gaan kijken en deze te benoemen. Wat is de hulpvraag van je cliënt. Hoe herstel je de mentale onbalans. Wat is daarvoor nodig.

Aan het eind gaf Janneke nog een cadeautje aan ons allemaal.

We krijgen een half uur van haar tijd om te sparren over hoe jij je vaker in de media kunt laten zien. 

Joke Schulenberg

Deel online:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Eén reactie

Geef een antwoord

On Key

Related Posts