EVON Workshop met Je Leukste Graffiti – 14 juni 2021 – Blog door Annemieke Maatman, Communicatiebureau Tekst op Maatman

Kopie van Kopie van Ontwerp zonder titel (3)

Bedrijfsslogan in graffiti

Mijn bedrijfslogo en slogan zelf spuiten in graffiti. Een lang gekoesterde wens. De organisatie van EVON (Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk) verraste mij en mijn collega-ondernemers. We mochten aan de slag met de spuitbus! Voor de meesten de eerste kennismaking met deze straatkunst. Ontzettend leuk, onze graffiti kwam tot leven!

Glimmers en wolkjes maken

Sympathieke, relaxte Alwin van JeLeuksteGraffiti.nl gaf ons de professionele kneepjes van zijn vak mee. Eerst aan de slag met een A4-schets. Daarna stapten we in onze schilderoveralls. Met korte demo’s en deskundige tips leerde Alwin ons onder andere:

· strak omlijnen

· glimmers maken

· wolkjes creëren

· speelsheid aanbrengen

· mooie achtergrond krijgen

· letters elkaar laten overlappen

Je eigen graffiti aan de muur

Het leukste van de workshop? Onze eigen creaties mochten mee naar huis! Een aantal ondernemers was zo happy, dat het graffitiwerk aan de muur komt in eigen kantoor, atelier of praktijk. Afsluitend lekker borrelen en fingerfood met een heerlijke Indonesische twist van Eetcafé Luik in Vathorst. Dankjewel, Yvette Luikinga, voortreffelijk gekookt!

EVON is: inspirerend ondernemen mét humor

Op deze zonnige maandagmiddag concludeerde EVON:

· dat live ontmoeten en samen lachen het leukst is

· kunst een prachtige uitingsvorm is

· we een perfecte start van onze week hadden Ook een graffiti workshop doen? Kijk op: www.jeleukstegraffiti.nl Hapje eten bij Eetcafé Luik in Vathorst? Kijk op: www.luikvathorst.nl

Deel online:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

3 reacties

  1. Hallo Ineke,

    Dank je wel voor je leuke reactie op het blog van Annemieke betreft de workshop Graffiti. Blijf ons volgen en hoop je de volgende keer weer te zien.

On Key

Related Posts

Evon praat met Urschi Koetje

Deze keer gaat Gonnie in gesprek met Urschi Koetje. Een heerlijk gesprek over jubilea, stoere keuzes en door het gaatje gaan. Hoe dan!!

Bijeenkomst met Lucinda Douglas

Ruim een jaar geleden ontmoette ik Lucinda Douglas voor een kennismakinggesprek met haar, met als doel mee te schrijven in haar boek Lefwijf 3 Eerlijk