BIJEENKOMSTEN

Elkaar zien, spreken, inspireren en versterken is belangrijk binnen ons netwerk en lekker eten ook! Dus organiseren we 8 keer per jaar een bijeenkomst waarin kan. De vorm is elke keer anders. Soms gaan we met elkaar dansen, dan hebben we een inspirerende spreker, een interactieve workshop of een bijeenkomst met een ander netwerk. Wat we doen is afhankelijk van de wensen vanuit jullie.

Komend jaar gaan we starten met co-work sessies. Waarin we met elkaar aan het werk gaan aan jouw business en er ruimte is voor intervisie waarin jij jouw vragen kan neerleggen in de groep

Evon loopt!

Elke laatste donderdag van de maand wandelen we samen. Even ongedwongen lopen & netwerken. Een mooi moment om even te verbinden. Nog geen lid, je bent van harte welkom om aan te sluiten!

Waar: Parkhuis Amersfoort (parkeren is gratis)

Wanneer: elke laatste donderdag van de maand van 9.00-10.00

TERUGKOMENDE THEMA'S

Op elke bijeenkomst is er ruimte om te netwerken en je vraagstuk neer te leggen binnen het netwerk. Leuk om te zien is dat we elkaar ook buiten de bijeenkomsten weten te vinden. We zijn altijd opzoek naar leuke sprekers en thema’s die er voor jou toe doen. Dus heb je vragen, wensen, ideeën voor bijeenkomsten. let’s us know!

10e_img_0849 kopie
Voor vrouwelijke ondernemers die willen inspireren en leren. Gewoon omdat samen leuker is dan alleen.

WANNEER?

Begin van het jaar communiceren we de planning voor alle bijeenkomsten Meestal is een bijkomst einde dag/ avond. Soms organiseren we een ontbijt of een lunchsessie. Kun je een keer niet, geen probleem dan zien we je de volgende keer weer!

OPGEVEN BIJEENKOMST

We vinden het superleuk als je erbij bent de volgende keer. Om een idee te hebben van wie er zijn en om voor iedereen een hapje eten te hebben vragen we je als lid je op te geven voor elke bijeenkomst waar je bij wilt zijn.

Je kan via de onderstaande pagina een ticket bestellen. Voor leden is dit gratis, wil je een keer los komen proeven aan de sfeer dan betaal je € 30,00 voor een ticket.

ERVARINGEN

NIEUWS