Evon Kunstvaarroute 7 juni 2022

In 2021 vierde Waterlijn zijn zilveren jubileum en besloot dat één van de feestelijkheden een KunstVaarRoute moest worden. Kunstenaars werden aangetrokken, het thema werd ‘Droom van Zilver’ en kunstenaars gingen aan de slag.

Helaas, vanwege corona kon de KunstVaarRoute in 2021 niet doorgaan. Een droom aan duigen. Achter de schermen werd echter doorgewerkt om deze KunstVaarRoute in 2022 toch doorgang te laten vinden. En dat is gelukt.  Met veel inspanning van vele vrijwilligers kunnen ook wij, Evon, genieten van een prachtige KunstVaarRoute.

Op dinsdag 7 juni hebben we een boot voor maximaal 20 personen en varen we onder de kundige begeleiding van Adriana Nichting die ons alles zal vertellen over de kunstwerken die we onderweg tegenkomen.

Voor een drankje en een hapje onderweg wordt gezorgd.

De vaart duurt ongeveer 45 minuten, na afloop kunnen we in de buurt nog even napraten tijden een drankje en eventueel een hapje (op eigen kosten).

Geef je gauw op want bij 20 is echt het maximum behaald en vol = vol!

PROGRAMMA

Datum: 7 juni 2022
Tijd: verzamelen 16:45, vertrek 17:00 uur
 
Locatie: Krommestraat 3 Amersfoort
Kopie van Klant Banner home Evon
Voor vrouwelijke ondernemers die willen inspireren en leren. Gewoon omdat samen leuker is dan alleen.

VOOR JOU

GA SNEL NAAR

LID WORDEN

Super leuk dat je overweegt lid te worden. Dat is de manier om je business en jezelf te laten groeien!

Hoe werkt het?

Ons lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Je investering is 300,- per jaar en daarvoor kun je aanhaken bij al onze bijeenkomsten inclusief het eten. De kosten van dit lidmaatschap zijn volledig op te voeren als kosten in je business.

Bepaal je liever per keer of je mee-eet? Dat kan. Dan is je investering 175,- voor het lidmaatschap en betaal je per keer dat je aanhaakt met het eten 22,50. Let op je facturen voor het eten zijn dan beperkt op te voeren als kosten.

Ben jij klaar met altijd alleen te ondernemen en op zoek naar expertise, inspiratie, plezier en verbinding?

ERVARINGEN