25 januari 2023
Hoe dan?!?!
Urschi Koetje - van Muren

Als ondernemer kom je er niet onder uit om iets te vinden van de financiën van je bedrijf.
Urschi Koetje verkondigt, als fiscalist en financieel planner, al tijden dat elke euro emotie is!
Wat zij daarmee bedoelt en hoe jij dit vervolgens zelf zou kunnen toepassen en dit heeft ze haarfijn uitgelegd op de eerste EVON bijeenkomst op 25 januari 2023.
Op de haar zo kenmerkende wijze heeft ze met humor en zelfspot een weg gebaand door het landschap van het vrouwelijk ondernemerschap, om een vliegende start te maken in het nieuwe jaar.
Dit was de aftrap van het jubileumjaar 2023. Een mooi moment om te verbinden met andere vrouwelijke ondernemers, jezelf en jouw bedrijf!
 
Luister hieronder naar onze podcast Evon praat met Urschi Koetje:
Voor vrouwelijke ondernemers die willen inspireren en leren. Gewoon omdat samen leuker is dan alleen.

VOOR JOU

GA SNEL NAAR

LID WORDEN

Super leuk dat je overweegt lid te worden. Dat is de manier om je business en jezelf te laten groeien!

Hoe werkt het?

Ons lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Je investering is € 175,- per jaar en daarvoor kun je aanhaken bij al onze bijeenkomsten. De kosten van dit lidmaatschap zijn volledig op te voeren als kosten in je business.

We proberen elke bijeenkomst vooraf samen te eten, op deze wijze wordt het netwerken en verbinden met elkaar gecombineerd tijdens het diner. Elke keer dat je aanhaakt met het eten betaal je 25,00. Let op je facturen voor het eten zijn dan beperkt op te voeren als kosten.

Ben jij klaar met altijd alleen te ondernemen en op zoek naar expertise, inspiratie, plezier en verbinding?

ERVARINGEN

Deze keer gaat Gonnie in gesprek met Urschi Koetje. Een heerlijk gesprek over jubilea, stoere keuzes en door het gaatje gaan. Hoe dan!!