Workshop ma 8 november 2021

De Gevoelsbeweging

Gevoelens willen stromen, bewegen. Hoe beter onze gevoelens kunnen stromen, hoe meer we het gevoel hebben dat we leven. Vastzitten in deze stroming verstoort het evenwicht in onszelf en/of buiten onszelf. Allerlei gebeurtenissen kunnen er de oorzaak van zijn dat onze gevoelens niet optimaal kunnen stromen. Het doel van de methode Repairing Balance is om dit te verduidelijken en om inzicht te geven waarom cliƫnten in bepaalde situaties vastlopen of vastzitten.

Meld je zo snel mogelijk aan op de website en wil je iemand kennis laten maken met EVON dan is deze bijeenkomst een absolute aanrader (introducees betalen 25 euro all-in).

PROGRAMMA

Datum: 8 november 2021
Tijd: 14.00 uur – 16.00 uur
Locatie: Dorpshuis De Neng. Engweg 7 Hoogland
13.45-14.00 Inloop
14.00-16.00 Workshop
16.00-16.30 Netwerken
Graffiti workshop 14 juni 2021
Voor vrouwelijke ondernemers die willen inspireren en leren. Gewoon omdat samen leuker is dan alleen.

VOOR JOU

GA SNEL NAAR

LID WORDEN

Super leuk dat je overweegt lid te worden. Dat is de manier om je business en jezelf te laten groeien!

Hoe werkt het?

Ons lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Je investering is 300,- per jaar en daarvoor kun je aanhaken bij al onze bijeenkomsten inclusief het eten. De kosten van dit lidmaatschap zijn volledig op te voeren als kosten in je business.

Bepaal je liever per keer of je mee-eet? Dat kan. Dan is je investering 175,- voor het lidmaatschap en betaal je per keer dat je aanhaakt met het eten 22,50. Let op je facturen voor het eten zijn dan beperkt op te voeren als kosten.

Ben jij klaar met altijd alleen te ondernemen en op zoek naar expertise, inspiratie, plezier en verbinding?

ERVARINGEN