ontbijtsessie dinsdag 7 december 2021

We sluiten het jaar af met een heerlijk ontbijt. Reflecteren & vooruit kijken staat centraal in deze bijeenkomst waarin ook veel ruimte is om ervaringen en dromen te delen!

Meld je zo snel mogelijk aan op de website en wil je iemand kennis laten maken met EVON dan is deze bijeenkomst een absolute aanrader (introducees betalen 25 euro all-in).

NB:Door de recente nieuwe Corona maatregelen en de sombere vooruitzichten hebben we besloten deze bijeenkomst niet in een zaal te houden. Om het ontbijt toch te laten doorgaan lijkt het ons een goed alternatief om er een online sessie van te maken waarbij leden maximaal 4 andere leden thuis ontvangen. Zo hebben we toch persoonlijk contact met een kleine groep en online contact met de hele groep.

Ben jij bereid en in staat maximaal 4 leden te ontvangen, meld dit dan bij het bestuur zodat we hier toch een leuke bijeenkomst van kunnen maken!

PROGRAMMA

Datum: 7 december 2021
Tijd: 9.00 uur – 11.00 uur
Locatie: online / onderling bij leden
9.00-11.00 ontbijtsessie
10e_img_0849
Voor vrouwelijke ondernemers die willen inspireren en leren. Gewoon omdat samen leuker is dan alleen.

VOOR JOU

GA SNEL NAAR

LID WORDEN

Super leuk dat je overweegt lid te worden. Dat is de manier om je business en jezelf te laten groeien!

Hoe werkt het?

Ons lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Je investering is 300,- per jaar en daarvoor kun je aanhaken bij al onze bijeenkomsten inclusief het eten. De kosten van dit lidmaatschap zijn volledig op te voeren als kosten in je business.

Bepaal je liever per keer of je mee-eet? Dat kan. Dan is je investering 175,- voor het lidmaatschap en betaal je per keer dat je aanhaakt met het eten 22,50. Let op je facturen voor het eten zijn dan beperkt op te voeren als kosten.

Ben jij klaar met altijd alleen te ondernemen en op zoek naar expertise, inspiratie, plezier en verbinding?

ERVARINGEN