workshop 8 september 2021

Als je niet zichtbaar bent, weten mensen niet wie je bent. Ze weten niet waar ze je kunnen vinden. En ze weten niet met welke oplossing jij ze kunt helpen. Als je niet zichtbaar bent loop je kansen mis!

Redacties en journalisten zoeken naar deskundigen die van toegevoegde waarde zijn als informatieleverancier voor een actueel onderwerp. Als jij op het juiste moment waardevolle informatie op een dienblaadje presenteert, dan vergroot je de kans dat journalisten en redacteuren je de volgende keer ook weten te vinden als het onderwerp weer in het nieuws is.
Expertstatus
Door met goede onderbouwing en op het juiste moment je mening over een onderwerp binnen jouw vakgebied te delen groeit jouw status als deskundige. Het vergroot je zichtbaarheid, geloofwaardigheid en betrouwbaarheid als expert. Een betere investering in je eigen personal brand is er eigenlijk niet.

Workshop ‘Vrouwen en zichtbaarheid’

Oprichter van Mediaplatform VIDM, Janneke van Heugten, neemt je in de lunchworkshop mee hoe je als (vrouwelijke) professional meer zichtbaar wordt in de media. En waarom dit belangrijk is voor je professionele groei.

Tijdens de workshop staan de volgende vragen centraal:

· Hoe maak je jezelf zichtbaar?

· Welke do’s en don’ts zijn er als je meer in de publiciteit wil komen?

· Hoe denkt een journalist?

· Waarom moet je als professional de kans grijpen om vaker in de publiciteit te komen?

Een workshop over ‘Vrouwen en zichtbaarheid’ door Janneke van Heugten.

Je krijgt tips en adviezen, do’s and dont’s als je meer publiciteit wilt. Maar ze gaat je ook laten zien “waarom” je als professional de kans moet grijpen om vaker in de publiciteit te komen.

Waar: locatie volgt.

Meld je zo snel mogelijk aan op de website en wil je iemand kennis laten maken met EVON dan is deze bijeenkomst een absolute aanrader.

PROGRAMMA

Datum: 8 september 2021
Tijd: 12.30 uur – 14.00 uur
Inloop vanaf 12:00 uur
Locatie: ZIN~VOL
Printerweg 10
3821 AD Amersfoort
WhatsApp Image 2021-06-15 at 15.54.40 (2)
Voor vrouwelijke ondernemers die willen inspireren en leren. Gewoon omdat samen leuker is dan alleen.

VOOR JOU

GA SNEL NAAR

LID WORDEN

Super leuk dat je overweegt lid te worden. Dat is de manier om je business en jezelf te laten groeien!

Hoe werkt het?

Ons lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Je investering is 300,- per jaar en daarvoor kun je aanhaken bij al onze bijeenkomsten inclusief het eten. De kosten van dit lidmaatschap zijn volledig op te voeren als kosten in je business.

Bepaal je liever per keer of je mee-eet? Dat kan. Dan is je investering 175,- voor het lidmaatschap en betaal je per keer dat je aanhaakt met het eten 22,50. Let op je facturen voor het eten zijn dan beperkt op te voeren als kosten.

Ben jij klaar met altijd alleen te ondernemen en op zoek naar expertise, inspiratie, plezier en verbinding?

ERVARINGEN