BEDRIJFSBEZOEK ma 24 januari 2022

Op deze avond krijgen we een mooi inkijkje bij 2 van onze leden

Marijke Eijgenraam geeft ons een inkijkje in haar praktijk en neemt ons mee in haar ondernemersverhaal. In die 10 jaar is ze continue als onderneemster in beweging geweest  nu voelt ze zich als een vis in het water in haar huidige praktijk. Tijdens een rondleiding door haar praktijk vertelt ze over de huidige mogelijkheden en gaan de bezoekers niet met lege handen naar huis.

Jolanda de kok geeft ons een korte workshop  ‘De Taal van Kleding’.
 
We communiceren door middel van woorden, gebaren, mimiek, stem, houding én uiterlijk/kleding. Op dat laatste hebben we in ieder geval invloed.
In deze korte workshop word je je bewust van de taal die jij spreekt door middel van je kleding en of dat ook de taal is die je daadwerkelijk wilt spreken.
Neem een extra kledingstuk mee, dat je gemakkelijk kunt aantrekken; iets (heel) anders dan je op dat moment draagt. Dan kunnen we daarmee ‘spelen’. 

 

PROGRAMMA

Datum: 24 januari 2022
Tijd: 19:00 uur – 22.00 uur
Locatie: Pratijk Gracili, Zielhosterweg 83, Amersfoort.
 
18:45-19.00 Inloop
19.00-20.00 Marijke
20.00-21.00 Jolanda
21.00-22.00 Netwerken
Adriana Nichting tek.Evon ondernemen met humor Marleen Bekker 20febr19
Voor vrouwelijke ondernemers die willen inspireren en leren. Gewoon omdat samen leuker is dan alleen.

VOOR JOU

GA SNEL NAAR

LID WORDEN

Super leuk dat je overweegt lid te worden. Dat is de manier om je business en jezelf te laten groeien!

Hoe werkt het?

Ons lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Je investering is 300,- per jaar en daarvoor kun je aanhaken bij al onze bijeenkomsten inclusief het eten. De kosten van dit lidmaatschap zijn volledig op te voeren als kosten in je business.

Bepaal je liever per keer of je mee-eet? Dat kan. Dan is je investering 175,- voor het lidmaatschap en betaal je per keer dat je aanhaakt met het eten 22,50. Let op je facturen voor het eten zijn dan beperkt op te voeren als kosten.

Ben jij klaar met altijd alleen te ondernemen en op zoek naar expertise, inspiratie, plezier en verbinding?

ERVARINGEN